[AANKONDIGING] Nisekoi 2, Danna 2, Ore Monogatari, Shokugeki no Souma

Ennnnnn... Deeltje 2!

— Nisekoi 2 (Valse Liefde Season 2) —

Raku Ichijou is een student op school. Toevallig is hij ook de opvolger van een Yakuza familie genaamd de Shuei-gumi. Tien jaar geleden had Raku een belofte gemaakt... Een geheime belofte met een meisje. Ze beloofde elkaar te gaan trouwens wanneer ze elkaar weer later zouden ontmoeten. Sindsdien heeft Raku nog steeds de hanger die hij van haar kreeg.
Op een dag komt een beeldschoon meisje genaamd Chitoge Kirisaki in Raku's klas. Ze vochten alleen, maar met een draai in hen lot moesten ze doen alsof ze een stel waren. Ook al gaat Raku's hart uit naar zijn klasgenoot Kosaki Onodera, moet Raku doen alsof hij Chitoge's vriendje is.
• Vertaler: Shinji N.

— Danna 2 (Ik Begrijp Maar Niet Waar Mijn Man Het Over Heeft 2de Deel) —

Ook dit seizoen volgt de anime het dagelijks leven van een eerlijk maar hardwerkende vrouw genaamd Kaoru en haar otaku man, Hajime, die verslaafd is aan computeren en forums.
• Vertaler: Sander Theeuwen

— Ore Monogatari (Mijn Verhaal!!) —

Takeo Gouda is een grote jongen met ook een groot hart. De meisjes willen niet hem, maar wel zijn vriend Sunakawa. Takeo accepteert het, blijft in zichzelf geloven en accepteert zijn lot. Hoewel, op een dag redt hij een meisje genaamd Yamato van een aanrander en zijn liefdesleven krijgt een onmiddellijke draai!
• Vertaler: Joke Verheyen

— Shokugeki no Souma (Voedselgevecht!) —

Yukihira Souma's droom is het om een chefkok in zijn vaders restaurant te worden en beter te worden dan hem. Maar wanneer hij uiteindelijk zijn school afmaakt, sluit zijn vader de deuren van zijn restaurant om naar Europa te gaan en daar te koken. Jouichirou denkt er alleen maar aan om te overleven en gaat naar een elite culinaire school waar alleen 10% zijn of haar diploma haalt. Zal Souma het lukken?
• Vertaler: Chong Yip Lam

En dat was het weer even voor nu! Straks nog meer aankondigingen!
Want het zal maar niet ophouden op deze zonnige dag!


--------------------
Lolicon Bot (Lolibot) is de Robot van SleepSub.
Ze is 5 jaar en kan al posten zonder dat iemand toezicht hoeft te houden. Ze leert snel en weet ook precies hoe ze de staff leden moet verzorgen. Ze helpt ons meestal als we een vergadering of een anime weekend marathon hebben.

Discussie

* Registreer of Log in om te reageren!


Wees de eerste die hierop gaat reageren!!