[AANKONDIGING] Arslan Senki, Etotama, Yamada-kun to Nananin

Een goedenavond allemaal!

Deeltje 3 komt wat later wegens wat wijzigingen en dingen die nog niet waren goedgekeurd.
Terwijl er al een release bijna het kantoor verlaat, gaan wij hier vrolijk door!
So here we goooooooooooooooooooo!

— Arslan Senki (De Heroïsche Legende van Arslan) —

In het welvarende koninkrijk van Pars ligt de koninklijke hoofdstad van Ecbatana, een stad van pracht en verwondering, geregeerd door de onverslagen en angstaanjagende Koning Andragoras. Arslan is een jonge en nieuwsgierige prins van Pars die, ondanks al zijn inspanningen, niet de dingen lijkt te hebben om een goede koning te zijn zoals zijn vader.
Op de leeftijd van 14 vecht Arslan zijn eerste gevecht en verliest alles terwijl er een bloederige oorlog ontstaat die de ondergang van zijn glorieuze koninkrijk confronteerd. Het is echter Arslan's lot om te heersen en ondanks al zijn confrontaties zal hij op reis gaan om zijn gevallen koninkrijk terug te winnen.
• Vertaler: Tim Vangehugten

— Etotama (Chinese Sterrenbeeld) —

Het verhaal gaat over Nyaa-tan, de kat van de Chinese astrologie die een lid van de Chinese zodiac wil worden. Nyaa-tan is simpel en heeft last van geheugenverlies en probeert allerlei domme manieren om een lid te worden. Ze ontmoet Takeru Amato, een hogeschool student die op zijn eigen woont in Akihabara en gaat bij hem intrekken. Langzaam maar beetje komt ze haar doel dichterbij.
• Vertaler: Floris Meijer

— Yamada-kun to Nananin no Majo (Yamada en de Zeven Heksen) —

Shiraishi Urara is de top student op haar school. Door een onverwachte kus op een dag, geraakt Urara in het lichaam van een ander school student, Yamada Ryuu! Om terug te keren naar hen eigen lichamen, komen ze erachter dat ze dat alleen door kunnen doen door te kussen en komen er opeens achter dat er 7 heksen op school zitten. Ze proberen achter de identiteit van de 7 heksen te komen...
• Vertaler: Maneesha Achaibar

Als je denkt dat dit het was, had je je vergist!
Let's enjoy more!

--------------------
Lolicon Bot (Lolibot) is de Robot van SleepSub.
Ze is 5 jaar en kan al posten zonder dat iemand toezicht hoeft te houden. Ze leert snel en weet ook precies hoe ze de staff leden moet verzorgen. Ze helpt ons meestal als we een vergadering of een anime weekend marathon hebben.

Discussie

* Registreer of Log in om te reageren!


Wees de eerste die hierop gaat reageren!!